Body olie

Met een super hydraterende selectie van zijdezachte oliën. De oliën kunnen puur op de huid worden gebruikt of als alternatief worden toegevoegd aan een bad. Essentiële oliën zijn doelbewust toegepast om verschillend effecten te bereiken, terwijl de huid profiteert van de helende krachten van de Marula-boom.

 

PEACE – BODYOLIE – 100ml  RELAX
Beschrijving: Een zijdeachtig getextureerde, rustgevende botanische synergie-lichaamsolie die helpt de zintuigen te ontspannen en een gevoel van harmonie van lichaam en geest te creëren, terwijl het een zacht kalmerend effect heeft.

Belangrijke ingrediënten: Marula Oil, Jasmine, Geranium.


REGARCHE BODYOLIE
 – 100m ENERGIE
Beschrijving: Een zijdeachtig getextureerde botanische synergie-lichaamsolie die de stemming, geest en lichaam stimuleert en helpt om een ​​gevoel van verheffing voor de ziel te creëren.

Belangrijke ingrediënten: Marula-olie, limoen, zoete sinaasappel. 


STORM BODY OIL
 – 100ml DETOX
Beschrijving: Een zijdezachte lichaamsolie die de ziel zuivert en een slechte bloedsomloop verbetert. De Afrikaanse kruidenfusie zorgt voor een ontgiftende, ontstoppende en diuretische werking om geest, lichaam en ziel te reinigen.

Belangrijke ingrediënten: Marula Oil, Venkel, Gember.


VIGOR BODY OIL
 – 100ml VOEDEN HUID /HERSTEL
Beschrijving: Een krachtige synergie van rozemarijn, den, zwarte peper en marjolein gecombineerd in een unieke satijnzachte basis van amandel en tarwekiemen. Deze verkwikkende melange stimuleert de bloedsomloop en verlicht de spierspanning.

Belangrijke ingrediënten: Marula-olie, rozemarijn, den, marjolein, pepermunt, zwarte peper. 


EARTH BODYOLIE
– ZWANGERSCHAPSOLIE 100 ml (veilig voor zwangerschap)
Beschrijving: Een rustgevende botanische synergie van baobabolie en neroli die helpt te ontspannen en een gevoel van harmonie van lichaam en geest creëert.

Belangrijke ingrediënten: Sinaasappel, Tarwekiemolie Baobab Oil.

De producen van Thera Naka kunnen besteld worden via order@debeautyspecialist.com.