Permanent Make up | Micro Pigmentatie | PMU

Dhr. Ahmet Turkkani | Permanent Make-Up Specialist

 

Permanente Make-up verjongt!

Het ouder worden gaat gepaard met huidveroudering. Rimpels, verslapping en pigmentvlekken zijn hier symptomen van. Uiteraard kan dit behandelt worden met huidverbeteringsbehandelingen.Permanente Make up draagt bij aan een jonger uiterlijk Permanent Make up is een uitkomst voor iedere vrouw .


Wenkbrauwen

Door bijvoorbeeld de wenkbrauwen aan te passen met permanente make up kun je de vorm aanpassen. Hierdoor kun je als het ware een wenkbrauwlift geven waardoor frons en voorhoofdsrimpels direct minder opvallen. En zijn de wenkbrauwen altijd mooi in vorm en blijvend mooi!


 Ogen

De ogen kunnen door permanente make up geaccentueerd worden met een natuurlijk lijntje. Hierdoor kan het ooglid iets strakker naar voren komen. Dit heeft een verjongend effect op de huid rondom de ogen. Er zijn diverse technieken. Kies je voor een super natuurlijk zacht poederachtig lijntje of strakke eyeliner. Laat je adviseren voor het mooiste resultaat.


Lippen

De lippen hebben vaak te lijden door huidveroudering en zal de  lippenrood haar natuurlijke kleur verliezen. De lippen inschaduwen zorgt weer voor een jongere, frissere look en bovendien kan je lipstick niet meer uitlopen.

 


Wat is permanente make up?

Er wordt gewerkt met zeer geavaceerde apparatuur waarmee micropigmenten ingebracht worden in de lederhuid. De behandelen worden uitgevoerd met een flinterdunne naaldje en een hygiënische naaldmodule volgens GGD Richtlijnen. Alle cosmetische behandelingen zijn altijd inclusief nabehandeling tussen de 4 en 8 weken en zal hierdoor perfect worden uitgevoerd zonder extra kosten. De PMU behandelingen worden uitgevoerd door
Dhr. Ahmet Turkkani. Expert met jarenlang ervaring in binnen en buitenland.


Eerlijk advies

Goede permanente make-up hoef je niet te zien. Daarom zal ik ook altijd eerlijk advies geven over kleur en vorm. Iedereen heeft een uniek gezicht met een eigen bouw, dus neem ik alle tijd om samen met jou te bepalen waarvan jij gaat stralen. Aandacht, beleving en optimaal resultaat maar vooral JIJ staat centraal.

GGD gekeurd & aangesloten bij NSGP

     


Prijzen

Bezoek hier de website van PMU specialist Ahmet voor de actuele prijzen.