Sportmassage – om je spieren te herstellen! Bel direct 06-24763326 30 minuten
38
Afspraak

Sportmassage

Een sportmassage is een speciale massage gericht op herstel van spieren bij spierklachten De behandeling draagt bij om spieren sneller te herstellen. De prestatie wordt hiermee positief beïnvloed.

Sportmassage wordt vergoed bij een aanvullende verzekering bij fysieke klachten.
Alle massages zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon!


Wat is een sportmassage?

Met diverse technieken worden de spieren gemasseerd waardoor het herstel wordt versneld. Een sportmassage is een therapeutische massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren en de afvalstoffen in de spieren sneller wordt afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van de spieren en lichaam.

Waarom een sportmassage?

Als je spieren intensief gebruikt, heb je ook meer ‘onderhoud’ nodig. Sportmassage wordt preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Bij blessures zorgt sportmassage voor sneller herstel. Bij flinke inspanningen geeft massage sneller herstel. Sportmassage is voor zeer geschikt bij vermoeide en stijve spieren. Voor tijdens en na inspanning. De beautyspecialist is een erkende NGS sportmasseur. Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Omdat de beautyspecialist BIG geregistreerd is wordt massage gezien als een onderdeel fysiotherapie en kan de behandeling (deels) worden vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent.

Hoe werkt de massage?

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gemasseerd Er wordt vooraf altijd besproken waar jij behoeft aan hebt en wat je hulpvraag is.