Professionele Make-UP

De beautyspecialist is huidspecialist en professioneel visagist voor natuurlijke maar ook zakelijke of show Make-UP, en heeft ervaring in shows, modellen castings en Miss Nederland. Hierdoor is De beautyspecialist in Woerden een professional in het geven van tips en advies op maat om jouw schoonheid nog krachtiger te maken en de oneffenheden te verdoezelen, dat is de kracht van schoonheid! De professionele Make-UP van Sothys* is chique en elegant en is 100% biologisch! met Ecocert label.De ingredienten komen uit eigen botanische tuin.De perfecte combinatie van professionele knowhow met een natuurlijke imago.

De Natural

Make-UP Look

De trend is “no Make-UP look” bij De beautyspecialist. Er wordt een egale, gave teint gecreëerd met lichte Make-UP producten. Waardoor het lijkt dat je geen Make-UP draagt. Zo behoud je een natuurlijke uitstraling, maar zie je er wel verzorgd uit.

Maak een afspraak >

Bij De beautyspecialist ben je van harte welkom voor alles wat je maar wilt weten, vragen en wilt experimenteren op het gebied van:

  • Natural look. Ogen, wenkbrauwen en huid met oneffenheden  perfectioneren.
  • Zakelijk bijvoorbeeld een presentatie
  • Bruids Make-UP

Tarieven Make-UP

Een persoonlijke workshop Make-UP van 60 minuten is €69.95
Je hebt Make-UP producten  van Sothys vanaf €16,95.

* De producten van Sothys worden niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen. Sothys is goedgekeurd door de Stichting Proefkonijnen. 100 % Biologisch Ecocert label