Voedingsanalyse

Bij alle vormen van begeleiding bij De beautyspecialist wordt er een voedingsanalyse gemaakt. Bewustwording is de basis voor een blijvende lifestyle verandering. Dit betekent dat er aan je wordt gevraagd minimaal een week te noteren wat je precies eet. Je krijgt daarvoor een speciaal document aangeleverd. Hierop vul je onder anderen op in wat je eet en drinkt.

100 % vergoeding bij alle zorgverzekeraars!

Een voedingsanalyse bij De beautyspecialist wordt 100% vergoed bij alle zorgverzekeraars. Laat je informeren en maak direct een afspraak voor een voedingsanalyse.

Maak een afspraak >

Wat is een voedingsanalyse?

Een voedingsanalyse geeft een perfect inzicht in hoeveel je eet en wat precies binnen krijgt. Hoeveel calorieën krijg je binnen? Voldoende eiwitten voor de aanmaak van spiermassa? Al je voedingsstoffen worden gemeten. Er zijn 13 soorten vitamines en deze mede onmisbaar om ziektes te voorkomen. Ook mineralen zijn stofjes die voorkomen in eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan ijzer, calcium, magnesium en zink. Mineralen zijn, net als vitaminen, van groot belang voor het lichaam. In sommige situaties heb je extra mineralen nodig denk bijvoorbeeld aan ijzer bij mensen die geen of weinig vlees eten of zwangere vrouwen en calcium bij intensief sporten of bij het ouder worden. Hierdoor wordt je duidelijk waar de “kleine tekorten” zitten. Wat er anders kan, en wat je kan veranderen zodat je eetgedrag beter wordt en je gewicht lager. Samen gaan we werken aan het door jouw gestelde doel. Wat wil je bereiken? En samen gaan we dan kijken hoe we dat doel kunnen behalen. Een voedingsanalyse is daarbij een mooie start bij ons.