de Beautyspecialist - gezondheid - voedingsanalyse

Voedingsanalyse

Bij alle vormen van begeleiding bij De Beautyspecialist wordt er een voedingsanalyse gemaakt. Bewustwording is de basis voor een blijvende lifestyle verandering. Dit betekent dat er aan u wordt gevraagd minimaal een week te noteren wat u precies eet. U krijgt daarvoor een speciaal document aangeleverd. Hierop vult u onder anderen op in wat u eet en drinkt.

100% vergoeding bij alle zorgverzekeraars!

Een voedingsanalyse bij De Beautyspecialist wordt 100% vergoed bij alle zorgverzekeraars. Neemt u gerust contact op voor meer informatie of plan hieronder meteen uw afspraak in.

Een voedingsanalyse geeft een perfect inzicht in hoeveel u eet en wat u precies binnen krijgt. Hoeveel calorieën krijgt u binnen? Voldoende eiwitten voor de aanmaak van spiermassa? Al uw voedingsstoffen worden gemeten. Er zijn 13 soorten vitamines en deze zijn onder anderen onmisbaar om ziektes te voorkomen. Ook mineralen zijn stofjes die voorkomen in eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan ijzer, calcium, magnesium en zink. Mineralen zijn, net als vitaminen, van groot belang voor het lichaam. In sommige situaties heeft iemand extra mineralen nodig, denk bijvoorbeeld aan ijzer bij mensen die geen of weinig vlees eten of zwangere vrouwen, en calcium bij intensief sporten of bij het ouder worden. Door de voedingsanalyse wordt duidelijk waar de “kleine tekorten” zitten. Wat er anders kan en wat u kan veranderen zodat uw eetgedrag beter wordt en uw gewicht lager. Samen gaan we werken aan het door uw gestelde doel. Wat wilt u bereiken? En samen gaan we dan kijken hoe we dat doel kunnen behalen. Een voedingsanalyse is daarbij een mooie start bij ons.