| 3 november 2020 kunt u nog reserveren!
  1 zone fronsrimpel 175,00        
Afspraak

Botox en Fillers in Woerden door dokter dr. Robert Schoemacher.

Een jonge frisse uitstraling behouden? Wie wil dat nou niet!

Met injectables kunnen we je uitstraling verbeteren. Botox en fillers kunnen hiervoor een goede oplossing zijn. Met injectables kunnen we jouw uitstraling verbeteren en met een mooiere versie van jezelf kun je verder genieten. Persoonlijke aandacht is voor ons daarom erg belangrijk. Niet alleen om je comfortabel te laten voelen, maar ook om goed te inventariseren wat je uitgangspunt en gewenste resultaat is. De behandeling kan dan bestaan uit botox, fillers of een combinatie daarvan.

Ook om medische redenen kan er een behandeling van botox of fillers gewenst zijn. Denk aan injectables voor het behandelen van migraine of overtollige transpiratie. Tijdens een adviesgesprek kun je dit in alles rustig met dr.Schoemacher bespreken en met wederzijds goed vinden ook meteen laten behandelen

Dr. Robert Schoemacher heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daar studeerde hij in 1987 af. Met ruim dertig jaar ervaring is dr. Robert Schoemacher de arts dat je eerlijk advies krijgt, veilig te werk gaat en zeer deskundig is. Dé specialist op het gebied van injectables in Woerden.

Voor zowel de cosmetische als de medische behandelingen is de prijs alleen afhankelijk van het aantal ml fillers of Botox. We hebben geen vanaf prijs wel een vaste prijs vanaf 1 ml voor alle injectables. Voor het gebruik van Botox kun je een gewenste zone aangeven. Is er voor een mooi resultaat 0,5 ml nodig dan zal de prijs zeker aangepast worden. Voor Botox gebruiken we Dysport en voor Fillers Stylage. De absolute topkwaliteit!


Tarieven 2020

 

Botuline Toxine

Rimpelbehandeling 1 zone     €175,00

Rimpelbehandeling 2 zones   €325,00

Rimpelbehandeling 3 zones   €450,00

Behandeling bij migraine       €175,00

Spanningshoofdpijn                €175,00


Een aantal voorbeelden van behandelingen op een rij:

Lippen vergroten

Mondrimpels verwijderen

Wallen/donkere kringen minder zichtbaar maken

Kraaienpoten verzachten/verwijderen

Neusplooien verzachten

Fronsrimpels verwijderen

U kunt de eerstvolgende afspraak maken op dinsdag 3 november.