Instituut behandeling

HYDRA 3HA |90 minuten | Cosmeceutische drievoudige hydratatie € 99,50

Een intensief vochtbad voor de huid door middel van drievoudige hyaluronzuur. Een unieke behandeling creëren we een “injectable look-like effect “. Een perfect resultaat. De huid is soepeler en lijntjes door gebrek aan vocht verdwijnen. Deze behandeling duurt 90 minuten.

 


Huidverbeterende behandelingen:
Behandeling all-in
Hals- en oogcontour versteviging behandeling
Huidverslapping behandeling

Vergoeding Zorgverzekeraar: Acne | Klik hier voor zorgverzekeraars vergoedingen overzicht acné

Chronische roodheid: Chronische roodheid

Specials:
Bindweefselmassage gezicht
Manuele lymfedrainage
Micro-Needling

Alle huid behandelingen zijn verkrijgbaar als cadeaubon!

 

 

Meer informatie over huid behandelingen?

Mocht je specifieke vragen hebben over de verschillende huid behandelingen of je hebt een vraag over de producten die worden gebruikt. Dan kun je altijd contact opnemen met De beautyspecialist Woerden. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over de huidverbeterende en huidverjongende  behandelingen.

Neem direct contact op >


Producten | Biologische werkstoffen

Wij werken uitsluitend met huidverbetering op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van De beautyspecialist is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt.
De unieke combinatie van onze merken SOTHYS  met pure ingrediënten uit planten, vruchten en fruitextracten concentreert zich op meerdere huidproblemen Lees hier meer over de producten van De beautyspecialist.

 


Hoe werkt een All-in behandeling?

Je kiest de tijdsduur van de behandeling en geniet daarna van de alles in 1 service. Dit houdt in dat alle combinaties kunnen worden ingezet om je huid en lichaam te verbeteren zonder bijkomende kosten!

Ben je op zoek naar een erkende huid Instituut met professionele huidverjongende behandelingen die resultaat biedt én therapeutische lichaamsbehandelingen combineert? Inclusief huid verbeterende massage , lichaamsmassage, wimpers & wenkbrauwen verven en harsen gezicht zonder extra kosten? Dan is De beautyspecialist in Woerden iets voor jou! Kies zelf.

Maak direct een afspraak >


Aangesloten bij